Нова седница на новиот собраниски состав – ќе се утврдува бројот на потпретседатели на Собранието

Собранието денеска ќе ја одржи втората седница и на неа треба да биде утврден бројот на потпретседатели … Продолжи со читање Нова седница на новиот собраниски состав – ќе се утврдува бројот на потпретседатели на Собранието