Нов предлог од ВМРО-ДПМНЕ: Пописот да биде електронски, ќе ги прифатиме резултатите какви и да се

Мицкоски за Канал 5 вечерва отфрли дека ќе има бојкот, но повторно се обрати до власта со … Продолжи со читање Нов предлог од ВМРО-ДПМНЕ: Пописот да биде електронски, ќе ги прифатиме резултатите какви и да се