Ноќта на северот на Косово помина мирно, КФОР утрово распореден околу општинската зграда во Звечан

За денеска повторно се најавени протести против градоначалниците Албанци во општините со српско мнозинство во Звечан, Зубин … Продолжи со читање Ноќта на северот на Косово помина мирно, КФОР утрово распореден околу општинската зграда во Звечан