Низ прозорец во двор, па преку ограда и во комбе – како било украдено телото на починатиот од болницата во Струмица

СВР Струмица и ЈО ќе го испитуваат случајот, а ДСЗ најави посмртен ковид- тест Се работи за … Продолжи со читање Низ прозорец во двор, па преку ограда и во комбе – како било украдено телото на починатиот од болницата во Струмица