Ниту Пендаровски нема да оди на отворањето на клубот во Благоевград, ќе го прати Миле Бошњаковски

Од кабинетот на претседателот велат дека тој вчера ја добил поканата за отворањето на клубот во Благоевград, … Продолжи со читање Ниту Пендаровски нема да оди на отворањето на клубот во Благоевград, ќе го прати Миле Бошњаковски