Ниту една причина за изборниот пораз не смее да остане сокриена, рече Славјанка Петровска откако ја поднесе кандидатурата за шефица на СДСМ

„Тоа ни се случи во 2021 година, кога тогаш се сметаше дека само со повлекувањето на тогашниот … Продолжи со читање Ниту една причина за изборниот пораз не смее да остане сокриена, рече Славјанка Петровска откако ја поднесе кандидатурата за шефица на СДСМ