Ништо од успешна бизнис-приказна: „Адора инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“, но по истата цена по која ги купи

Од компанијата денеска преку соопштение информираа дека на 18 август до неа пристигнало барање од „Електрани на … Продолжи со читање Ништо од успешна бизнис-приказна: „Адора инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“, но по истата цена по која ги купи