Нинова по синоќешниот натпревар во Скопје: Овие луѓе не созреале да бидат Европејци

Срамота и неприфатливо е тоа што се случи на натпреварот помеѓу Бугарија и Република Северна Македонија, вели … Продолжи со читање Нинова по синоќешниот натпревар во Скопје: Овие луѓе не созреале да бидат Европејци