Николоски: Власта да го поддржи предлог-законот на ВМРО-ДПМНЕ за здруженија на граѓани и фондации

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ вели дека со овој закон Здруженијата нема да може да ги користат имињата кои … Продолжи со читање Николоски: Власта да го поддржи предлог-законот на ВМРО-ДПМНЕ за здруженија на граѓани и фондации