Николоски вели дека 70 отсто од работниците кои ќе ги градат коридорите 8 и 10-д ќе бидат странци

„Премиерот лаже дека најмалку 51 процент ќе бидат домашни работници. Пред мене ги имам точните податоци по … Продолжи со читање Николоски вели дека 70 отсто од работниците кои ќе ги градат коридорите 8 и 10-д ќе бидат странци