Николоски: Преговарачката рамка за ЕУ не е библија и може одново да се преговара

На прашањето – дали ставот на ВМРО-ДПМНЕ за неприфаќање на т.н. француски предлог е алиби за кога … Продолжи со читање Николоски: Преговарачката рамка за ЕУ не е библија и може одново да се преговара