Николоски: Дали цената за влез во Владата е куќа во Тафталиџе поклонета на Таравари од функционер од ДУИ?

Како Таравари купил куќа од 256 квадратни метри за 150 илјади евра кога во Тафталиџе квадратот се … Продолжи со читање Николоски: Дали цената за влез во Владата е куќа во Тафталиџе поклонета на Таравари од функционер од ДУИ?