Никој од нас не сакаше да се случи ова, рекоа обвинетите за убиството на Денис Тот

Нивните адвокати во воведните зборови настапија со теза дека овој кривично-правен настан не може да се квалификува … Продолжи со читање Никој од нас не сакаше да се случи ова, рекоа обвинетите за убиството на Денис Тот