Никој не е против одложување на пописот, ама прашање е до кога?

Наспроти подготвеноста на Заев за пролонгирање на пописот за еден до два месеци, Мицкоски сега бара операцијата … Продолжи со читање Никој не е против одложување на пописот, ама прашање е до кога?