Ники Хејли се повлекува од претседателската трка, Трамп останува единствен кандидат на републиканците

Со тоа, се смета дека ќе му се расчисти патот за поранешниот претседател Доналд Трамп во трката … Продолжи со читање Ники Хејли се повлекува од претседателската трка, Трамп останува единствен кандидат на републиканците