Ники Хејли: Нема да се откажам од претседателската трка, не се плашам од одмаздата на Трамп

Таа ја отфрли идејата да се кандидира за потпретседател или да се кандидира во следниот изборен циклус … Продолжи со читање Ники Хејли: Нема да се откажам од претседателската трка, не се плашам од одмаздата на Трамп