Незапаметено злосторство во Загреб: Татко си ги убил трите деца и се обидел да се самоубие

Според Јутарњи лист, таткото – убиец преживеал и е префрлен во болница, а весникот објавува и вознемирувачки … Продолжи со читање Незапаметено злосторство во Загреб: Татко си ги убил трите деца и се обидел да се самоубие