Невреме во Прилеп: ЦУК на штрек поради опасност од излевање на реките 

Од Регионалниот центар за управување со кризи во Прилеп се побарани дополнителни дежурни екипи од локалната Територијална … Продолжи со читање Невреме во Прилеп: ЦУК на штрек поради опасност од излевање на реките