Невакцинираните во Германија нема да можат да одат на настани ниту во продавници кои не се со неопходни производи

Задолжителната вакцинација во таа земја би можела да биде воведена во февруари 2022 година, по дебата во … Продолжи со читање Невакцинираните во Германија нема да можат да одат на настани ниту во продавници кои не се со неопходни производи