Неуспешен обид да се избере порота на првиот ден од судењето за Трамп, му се заканува затворска казна до четири години

Инаку, овој случај е само еден од четирите со кои се соочува Доналд Трамп оваа година. Сепак, … Продолжи со читање Неуспешен обид да се избере порота на првиот ден од судењето за Трамп, му се заканува затворска казна до четири години