Нетанјаху: Израелците ниту за момент да не ги заборават убиените во нападите на Хамас, сите милитанти се осудени на смрт

Нетанјаху нагласи дека нема да даде никакви детали за копнената инвазија, со цел да ги „обезбедиме животите … Продолжи со читање Нетанјаху: Израелците ниту за момент да не ги заборават убиените во нападите на Хамас, сите милитанти се осудени на смрт