„Непринципиелна коалиција меѓу водачите на МАНУ, УКИМ и на МПЦ“: Академик Беџети за „Македонскиот манифест“

Како е составуван Меморандумот потпишан од првите луѓе на МАНУ, УКИМ и на МПЦ-ОА? Како науката се … Продолжи со читање „Непринципиелна коалиција меѓу водачите на МАНУ, УКИМ и на МПЦ“: Академик Беџети за „Македонскиот манифест“