(Неофицијално) Судскиот совет ги куртули од одговорност врховниот судија Наќе Георгиев и претседателот на Управен Бурим Сејдини

Предметот за оценка на одговорноста на Георгиев до денеска не бил ставен на дневен ред на седниците … Продолжи со читање (Неофицијално) Судскиот совет ги куртули од одговорност врховниот судија Наќе Георгиев и претседателот на Управен Бурим Сејдини