Нема класична настава над трето одделение за училиштата во Скопје, вели Филипче

Скопските училишта нема да добијат дозвола за настава со визичко присуство за повисоките одделенија, вели во интервју … Продолжи со читање Нема класична настава над трето одделение за училиштата во Скопје, вели Филипче