Нема договор со Ковачевски, Мицкоски прифатил ВМРО-ДПМНЕ да влезе во влада без ДУИ и уставни измени, но со гаранција од ЕУ

Со оглед дека нема договор, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ оцени дека денешната лидерска средба јасно ги покажала позициите … Продолжи со читање Нема договор со Ковачевски, Мицкоски прифатил ВМРО-ДПМНЕ да влезе во влада без ДУИ и уставни измени, но со гаранција од ЕУ