Нема да подлегнеме на уцени и рекет од Русија, вели Петков за прекинот на испорака на гас од „Газпром“

„Ние нема да подлегнеме на таков рекет. Ги ревидираме сите договори со „Газпром“, вклучително и за транзит … Продолжи со читање Нема да подлегнеме на уцени и рекет од Русија, вели Петков за прекинот на испорака на гас од „Газпром“