Нема да има отпуштања или намалување на платите во јавниот сектор, вели министерката Тренчевска

Министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска, во Тема на денот на Сител кажа дека нема … Продолжи со читање Нема да има отпуштања или намалување на платите во јавниот сектор, вели министерката Тренчевска