Неколку активни пожари во скопскиот, струмичкиот, кумановскиот, охридскиот, битолскиот и штипскиот регион

Според ЦУК, нема потреба од прогласување кризна состојба во одредени делови од земјата, но ситуацијата се следи … Продолжи со читање Неколку активни пожари во скопскиот, струмичкиот, кумановскиот, охридскиот, битолскиот и штипскиот регион