Неизвесно е дали шестоодделенците навреме ќе добијат учебници, директорот на БРО не чувствува одговорност за доцнењето

Во однос на тоа дека изготвувањето на наставните програми за шесто одделение е задоцнето, директорот на Бирото … Продолжи со читање Неизвесно е дали шестоодделенците навреме ќе добијат учебници, директорот на БРО не чувствува одговорност за доцнењето