Нефи Усеини натепал сограѓанин, случајот пријавен во полиција

Советникот на ДУИ во општина Охрид, Нефи Усеини, денеска физички го нападнал сограѓанинот С.Т. во еден познат … Продолжи со читање Нефи Усеини натепал сограѓанин, случајот пријавен во полиција