Неделков: Викендов ќе одлучиме дали ќе го ставиме штрајкот во мирување

На состанокот во Владата, како што соопшти владината прес-служба, дополнително се разговарало веднаш да започне сеопфатен дијалог, … Продолжи со читање Неделков: Викендов ќе одлучиме дали ќе го ставиме штрајкот во мирување