Неделава ќе се ограничат цените на неколку вида овошје и зеленчук

Освен ограничувањето на цените на дел од земјоделските култури, министерот за економија Бектеши најави дека на утрешната … Продолжи со читање Неделава ќе се ограничат цените на неколку вида овошје и зеленчук