Неделава ќе продолжат разговорите за политичкиот пакет прашања со Бугарија, в петок полетува авионот од Софија до Скопје

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски во петокот информира дека македонска и бугарска делегација од ресорните … Продолжи со читање Неделава ќе продолжат разговорите за политичкиот пакет прашања со Бугарија, в петок полетува авионот од Софија до Скопје