Не знам на кои пациенти им било загрозено правото да примаат биолошка терапија ако таа на сите им се одобрува, тврди поранешниот директор на Онкологија Нино Васев

Да се даде физиолошка терапија на пациент наместо лек, тој што го напишал ова треба да го … Продолжи со читање Не знам на кои пациенти им било загрозено правото да примаат биолошка терапија ако таа на сите им се одобрува, тврди поранешниот директор на Онкологија Нино Васев