Не стивнуваат реакциите за масакрот во Газа, сведок вели дека камиони со храна газеле луѓе

Израелската армија тврди дека тенковите испукале предупредувачки истрели, но не го погодиле конвојот. Некои Палестинци велат дека … Продолжи со читање Не стивнуваат реакциите за масакрот во Газа, сведок вели дека камиони со храна газеле луѓе