Не смее да постои етикетирање, дискредитација и обиди за регулирање на новинари и медиуми, порача претседателот Пендаровски за пресудата против ИРЛ

Како држава која се определила за членство во ЕУ и споделување на европските вредности за демократија, транспарентност … Продолжи со читање Не смее да постои етикетирање, дискредитација и обиди за регулирање на новинари и медиуми, порача претседателот Пендаровски за пресудата против ИРЛ