(Не)познанството на Силјановска-Давкова и Пендаровски од студентските денови нова тема на зајадливи коментари од митинзите

Говорејќи на митингот пред центарци во неделата, Силјановска-Давкова, меѓу другото, од позиција на долгогодишна професорка на Правниот … Продолжи со читање (Не)познанството на Силјановска-Давкова и Пендаровски од студентските денови нова тема на зајадливи коментари од митинзите