Не го оспоруваме изборот на кандидати за контролори на летање, тврди М-НАВ по информациите за местење на огласот

Не се точни тврдењата дека Управниот одбор има дадено изјава дека го оспорува изборот на 8-те кандидати … Продолжи со читање Не го оспоруваме изборот на кандидати за контролори на летање, тврди М-НАВ по информациите за местење на огласот