Не е точно дека Стразбур одлучил да важи аболицијата од Иванов, тврди Бирото за застапување на државата пред ЕСЧП

Не е точно дека Европскиот суд за човекови права во Стразбур (ЕСЧП) одлучил дека важи аболицијата на … Продолжи со читање Не е точно дека Стразбур одлучил да важи аболицијата од Иванов, тврди Бирото за застапување на државата пред ЕСЧП