Наставничкиот совет донесе одлука да ги исклучи од училиште учениците од Трстеник што се изживуваа врз наставничка

Активот на директори на основните и средните училишта во Трстеник вчера најостро го осуди насилството што се … Продолжи со читање Наставничкиот совет донесе одлука да ги исклучи од училиште учениците од Трстеник што се изживуваа врз наставничка