Народна банка ѝ ја одзеде дозволата за работа на Еуростандард банка, бара да оди во стечај

Народната банка денеска ја одзеде дозволата за работа на Еуростандард банка – Скопје поради неисполнување минимални законски … Продолжи со читање Народна банка ѝ ја одзеде дозволата за работа на Еуростандард банка, бара да оди во стечај