Народна банка: Инфлацијата од 6,7 проценти е над проекциите

Забрзувањето е одраз на порастот на регулираните цени на енергентите, како и на растот кај дел од … Продолжи со читање Народна банка: Инфлацијата од 6,7 проценти е над проекциите