Направена е неправда на „Европскиот фронт“, одлуката за прегласување ќе се дискутира на состанокот на ДУИ, рече Ахмети

Ова е направено од двете најголеми партии од македонска националност, од кои политики за жал се плашиме … Продолжи со читање Направена е неправда на „Европскиот фронт“, одлуката за прегласување ќе се дискутира на состанокот на ДУИ, рече Ахмети