Нападнат советник на ВМРО-ДПМНЕ од Општина Карпош: Илиески добивал закани по живот од висок партиски функционер

Од Општина Карпош посочуваат дека Илиески во изминатиот период јавно изразувал несогласување со политиките и одлуките на … Продолжи со читање Нападнат советник на ВМРО-ДПМНЕ од Општина Карпош: Илиески добивал закани по живот од висок партиски функционер