Напад на Белгород: Одговорноста ја презедоа група Руси кои сакаат да ја ослободат Русија од Путин

Легијата за слободна Русија, која се опишува себеси како герилска група што сака да ја ослободи Русија … Продолжи со читање Напад на Белгород: Одговорноста ја презедоа група Руси кои сакаат да ја ослободат Русија од Путин