Наместо згрижените во старските домови, со „спутник В“ ќе се вакцинираат здравствените работници

Иако вчера беше најавено дека имунизацијата со руската вакцина „спутник В“ веројатно ќе почне со лицата кои … Продолжи со читање Наместо згрижените во старските домови, со „спутник В“ ќе се вакцинираат здравствените работници