Наместо осуда, Мицкоски се стави во одбрана на Касами за провокациите во Тетово, велат од СДСМ

Од СДСМ велат дека наместо да работат на решавање на проблемите на граѓаните, коалицијата на Мицкоски и … Продолжи со читање Наместо осуда, Мицкоски се стави во одбрана на Касами за провокациите во Тетово, велат од СДСМ