Наместо односите со Македонија, датумот за новите избори на дневен ред на бугарскиот парламент  

За денеска беше најавена вонредна седница на бугарскиот парламент на која требаше да говори шефот на дипломатијата, … Продолжи со читање Наместо односите со Македонија, датумот за новите избори на дневен ред на бугарскиот парламент