Наместо да зборува за нас, Ковачевски требаше да се извини зашто цела година лажеше дека има мнозинство, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ

Во трката за 80 пратеници ја изгубија кохезијата и поддршката од пратениците од власта зашто на сите … Продолжи со читање Наместо да зборува за нас, Ковачевски требаше да се извини зашто цела година лажеше дека има мнозинство, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ