Најостриот критичар на Кремљ, Навални, повторно ги повика Русите на антивоени протести

Повикот на Навални за антивоени протести е упатен преку социјалните мрежи. Бидејќи е во затвор, неговите ставови … Продолжи со читање Најостриот критичар на Кремљ, Навални, повторно ги повика Русите на антивоени протести